Bestellen en leveren

Wij zullen altijd onze uiterste best doen om bestellingen zo snel mogelijk te leveren. Een bestelling geplaatst en betaald voor 18.00 uur wordt dezelfde dag aangeboden aan PostNL. We hanteren een levertijd van 1 werkdag. Hou in gedachte dat dit door omstandigheden kan afwijken, wij vragen in dit geval graag om je begrip. Mocht het voorkomen dat de bestelling van onze kant vertraagd geleverd wordt, dan brengen wij je daar zo spoedig mogelijk van op de hoogte.  

Status bestelling

Zodra de bestelling bij ons binnen is, ontvang je een ontvangstbevestiging. Ga voor de zekerheid na of de mail in je spambox is terechtgekomen, is de mail onvindbaar? Neem dan contact met ons op via support@puturals.nl. Alle bestellingen worden kort na bestelling aangemeld bij PostNL. Je ontvangt vervolgens een trackingnummer waarmee je de bestelling kunt volgen. 

Tarieven

De vermelde prijzen op de website zijn exclusief verzendkosten. hieronder is uiteengezet wat de kosten voor verzending zijn:

Nederland – Bij een bestelling onder de €35 bedragen de verzendkosten binnen Nederland €3,95. Bij een bestelling vanaf €35 is verzending binnen Nederland kosteloos.

Buitenland – Momenteel accepteren we enkel bestellingen vanuit België, in de toekomst gaan we het uitbreiden naar andere landen. Voor bestellingen vanuit het buitenland hanteren we een tarief van €3,95. 

Betaalmethoden

We maken gebruik van verschillende betaalmethodes zoals:

IDeal, Paypal, American Express, Apple Pay, Google Pay, Master Card, Maestro, Shop Pay en Visa.